bark

Bark

Bark leveres i hele landet

Bark er det mørkglødne afbarkede materiale fra træstammer. Barkflis er det mørkglødne afbarkede materiale fra træstammer. Vi indkøber barkflis fra lærketræ, douglastræ, rød-el og gran. Vores produkter har lang holdbarhed og høj kvalitet, samtidig med at barkflisen fremstår rigtig flot.

Mangler du noget til at have liggende i din have og i dine bede, så lad Dansk Biotransport hjælpe dig. Vi leverer til hele landet, så du kan få det leveret lige der, hvor du har brug for det.

Vores Bark kan anvendes til mange forskellige ting

Når du køber hos os, så kan det bruges til mange forskellige ting. Mange vælger at købe det for at bruge det som strøelse. Kan bruges i haveanlæg, under og ind ved buske/hæk og i mange andre haveprojekter. Samtidig hæmmer det ukrudt i at vokse.

Vi giver dig gode råd med på vejen

Når du køber bark fra Dansk Biotransport, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning med på vejen. Vi vejleder dig til, hvilken type du skal vælge at købe, og vi giver dig også gerne et godt råd til, hvor meget du skal bruge.

Ved at tage en uforpligtende telefonsamtale med os, vil du kunne få svar på mange af de spørgsmål, du nu engang kan have omkring bark.

Ring til os allerede i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, på telefon  96 11 90 11.  Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail mail@biotransport.dk.

Yderligere information

Funktion

Kg per kvadratmeter

Sugeevne

Varenummer 4 Kategorier ,
bark

Bestil dit produkt her

Du også meget velkommen til at bestille på tlf: +45 96 11 90 11​

Ring eller skriv en mail i formularen

Addresse

Saudalsvej 1B
7500 Holstebro

Telefon

Kontoret: +45 96 11 90 11

Email

mail@biotransport.dk