pillesmuld1

Pillesmuld

Pillesmuld leveres i hele landet

Pillesmuld er et biprodukt af træpilleproduktion. Når de færdige piller transporteres efter produktion, er der nogle af pillerne der knækker eller brækker stykker af. Dette smuld sorteres fra pillerne ved at føre dem over en rist / sold.

Vores pillesmuld kan anvendes til mange forskellige ting

Pillesmuld har næsten samme egenskaber som træpiller, så kan det bruges til forskellige ting. Det er oftest anvendt som brændsel, men pillesmuld bruges også som strøelse til husdyr..​

Vi giver dig gode råd med på vejen

Når du køber pillesmuld fra Dansk Biotransport, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning med på vejen. Pillesmuldet kan fx blandes med andre typer biobrændsel, så vægtfylde og konsistens passer perfekt til jeres type silo og fyr.

Ved at tage en uforpligtende telefonsamtale med os, vil du kunne få svar på mange af de spørgsmål, du nu engang kan have omkring pillesmuld.

Mangler du noget til brug på fabrikker/varmeværker eller i stokerfyr, så lad Dansk Biotransport hjælpe dig. Vi leverer til hele landet, så du kan få det leveret lige der, hvor du har brug for det.

Ring til os allerede i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, på telefon  96 11 90 11.  Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail mail@biotransport.dk.

Yderligere information

Funktion

Kg per kvadratmeter

Sugeevne

Varenummer 6 Kategorier ,

Bestil dit produkt her

Du også meget velkommen til at bestille på tlf: +45 96 11 90 11​

Ring eller skriv en mail i formularen

Addresse

Saudalsvej 1B
7500 Holstebro

Telefon

Kontoret: +45 96 11 90 11

Email

mail@biotransport.dk