træspåner

Træspåner

Træspåner til ethvert behov leveres i hele Danmark

Træspåner kommer i mange størrelser og kvaliteter. Dette gør at træspånerne kan anvendes i mange situationer. Hos Dansk Biotransport har vi et bredt udvalg af træspåner, sådan at du kan få dækket dit behov.

Spåner har mange anvendelsesmuligheder

Træspåner er et produkt, der kommer fra den industrielle træproduktion, og det kan klassificeres som værende et biprodukt fra træproduktionen. Spånerne til strøelse er af høj ensartet kvalitet, lav fugtighedprocent og absorberer dermed væske mere effektivt. Spånerne kan anvendes som strøelse til større husdyr, og de kan også bruges til fjerkræ. Endelig anvendes spånerne også som biobrændsel.
Vi er helt sikre på det kan dække dit behov, til hvad end du bruger det til.

Dygtige medarbejdere giver dig gode råd og vejledning

Når du kommer for at købe træspåner hos Dansk Biotransport, så sørger vi for, at du får gode råd og vejledning med på vejen. Vi sælger primært træspåner i løs vægt, leveret med walking-floor eller tipbil. Skal produktet anvendes til brændsel, kan vi levere det blæst ind i silo, med en af vores blæsebiler. Spånerne kan blandes med andre biobrændsler, således vi finder den rette blanding til jer.

Vi leverer gerne over hele landet, sådan at du kan være fri for at skulle tænke på transporten selv. Dog er du også velkommen til selv at afhente træspånerne, men ring i forvejen så vi er sikre på at der er mulighed for læsning.

Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at udregne en passende mængde spåner i forhold til dit forbrug.

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i forhold til spåner i træ, så ring til os på telefon  96 11 90 11 eller send os en e-mail på mail@biotransport.dk​.

Yderligere information

Kategorier ,
træspåner

Bestil dit produkt her

Du også meget velkommen til at bestille på tlf: +45 96 11 90 11​

Ring eller skriv en mail i formularen

Addresse

Saudalsvej 1B
7500 Holstebro

Telefon

Kontoret: +45 96 11 90 11

Email

mail@biotransport.dk